Persoonlijke groei reis met dolfijnen

om je persoonlijk groei naar een hoger niveau te tillen

Tijdens de reizen ligt de nadruk op eigenliefde en zelfzorg. Je kunt pas goed zijn voor een ander als je goed bent voor jezelf. Jij bent een spiegel voor de ander en de ander is een spiegel voor jou. De dolfijnen en hun energie raken je in je eigenheid. Je hoeft  niet altijd echt fysiek naast hen te zwemmen om de wijsheid en kennis die ze ons willen doorgeven te voelen en te integreren. 

Vandaar dat ik verschillende soorten reizen aanbied. 

Egypte: hier staat hun fysieke vorm in het middelpunt maar gaan we aan de slag om hun kennis in ons persoonlijk groeipad  te integreren. Wanneer je naast hen zwemt of met hen in interactie bent voel je je als ware gescand  worden. Op dit moment gaan zij je aura bekijken via hun sonar en hebben zij direct door waar je blokkades zitten. Zij gaan je op verschillende manieren uitdagen om te groeien. Jij zelf hebt steeds de keuze of je wil groeien, hoe en in welk tempo. Ik wil je samen met de dolfijnen hierin begeleiden. 

Dit is een 8 daagse reis op een luxe yacht. We leven gedurende deze reis op de boot, die van alle luxe voorzien is, op het tempo van en in overgave met de natuur. 

Prijs: 1111 euro excl vliegticket Brussel – Marsa- Alam, alle maaltijden en niet-alcoholische dranken, persoonlijk begeleiding, massage 

Niet inbegrepen: Vliegticket naar Marsa- Alam heen en terug, visum ter plaatse te betalen ( richtprijs 30 euro ) en de fooi voor de bemanning van de boot ( richtprijs 40) 

Mexico: hier zwemmen de dolfijnen 2x daags langs en zijn we niet zeker van een echte fysieke interactie. Dit is volledig hun keuze of ze dit met ons willen delen of niet, dus zijn we vooral bezig om met de dolfijnenenergie te werken. 

Dit is een 11 daagse reis met een 3 dagen in de US. Daar doen we Sedona aan. Zij is gekend omwille van haar talrijke vortexen en de warm waterbronnen.  Daarna verblijven we 7 dagen in Mexico in een prachtige villa aan het strand midden in de ongerepte natuur. We gaan per boot wel naar Bird island naar  de zeeleeuwen. Onderweg is de kans zeer groot dat we een grote groep dolfijnen tegen komen. Andere zaken kunnen in samenspraak ook even bekeken worden. 

Prijs: 999 euro incl verblijf in US en Mexico,  Transfer tijdens de reis, persoonlijke begeleiding, uitstappen, maaltijden en dranken in Mexico, massage 

Niet inbegrepen: vliegtuigticket Brussel – Phoenix ( richtprijs 500 euro ), lunch en diner in US. 

Op alle reizen staat alle dagen meditatie op het menu. Alleen in de stilte kunnen we de taal van het hart horen en dus ook de onvoorwaardelijke liefde van de dolfijnen diep in alle cellen laten doordringen. Via massage kunnen we andere stukken helen. Ook maak ik gebruik van edelstenen, klank, aroma en kleur. 

Aquabalancing is ook een tool om mensen te raken en zo het proces van healing te ondersteunen. 

Via persoonlijke individuele begeleiding wil ik je met veel liefde en aandacht voor je eigen wensen en grenzen ondersteunen en begeleiden  in je zoektocht naar je missie , je zin van het leven. 

Blokkades en belemmeringen gaan we onderzoeken en zo nodig helen.

Inschrijven

De reis is pas definitief na bevestiging en onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen.

Watch us on YouTube

Red Sea

Malaga

Malaga

Egypte

Malaga