Massages

Totale ontspanning door massage is gebaseerd op de innerlijke samenhang van lichaam, ziel, geest en emoties. Dit alles samen maakt ieder van ons tot een uniek wezen. Al deze facetten beïnvloeden elkaar. Gezondheid en geluk hangen af van de harmonie en het evenwicht van onze totale persoon. Massage behoort tot de doeltreffendste en heilzaamste manieren om de hele mens te bereiken en tot rust te brengen. Je energie peil  krijgt tegelijkertijd ook een enorme boost.  

Cranio-Sacraal Therapie in een notendop

In de Cranio-Sacraal Therapie wordt de mens als een geheel beschouwd en is het voor ons in eerste instantie ook niet van belang of de oorzaak van de klachten van (overwegend) fysieke of emotionele aard is. Het gaat er om dat het zelfherstellend vermogen dusdanig gestimuleerd wordt, dat de innerlijke kracht van de cliënt wordt aangesproken en hij of zij vervolgens (weer) in staat is om de aanwezige blokkades van lichamelijke en/of emotionele aard te ‘overwinnen’. 
We maken hierbij gebruik van het zogeheten Cranio-Sacraal Ritme. Ook wel ’ademhaling’ van de hersenen genoemd. Het Cranio-Sacraal Ritme is een mooi en moeilijk woord voor ons ‘hersenritme’ . Dat geeft  aan waar een blokkade zich bevindt en wat die blokkade nodig heeft om weer in beweging gezet te worden. 
Zo’n 25 jaar geleden ontdekte de Amerikaanse arts dr. John Upledger tijdens een hersenoperatie dat we over een  'hersenritme' beschikken. Hij noemde dat ritme het Cranio-Sacraal Ritme.
Onze hersenen vormen in wezen onze grote computer die verantwoordelijk is voor ons algehele welzijn. 
Om optimaal te kunnen functioneren moet het Cranio-Sacraal Ritme in balans zijn.Prijslijst

Massage hoofd, nek, schouders en rug:  33 euro 
Klankschaalmassage: 33 euro 
Cranio-sacraal behandeling:  44 euro
 
Combi:  66 euro 
Rain drop massage: 77 euro
Handmassage:  11 euro
 
Voetmassage:  11 euro 
Dolfijnentherapie 5': 6 euro 
Dolfijnentherapie 10': 11 euro 
Dolfijnentherapie 30': 33 euro 

Neem contact op voor meer inlichtingen